/head>

o/ HOME IS WHERE EVER I'M WITH YOU



I berlin har jag varit i parker med djur på hustaken (se bild 1), varit på marknader med lustiga jesusar (se bild 2) men också varit på opera och sett Carmen (!!!!!!(se bild 2,4,5)). På julafton i brist på ettan fick vi se kalle ankas jul på youtube ( se bild 7) och sedan varit på midnattsmässa i Domen (se bild 8,9,10).
Mycket givande och mysig vecka och mycket skönt att komma hem till min pojkvän som inte snarkar som tyskar...... (saknar er ändå!!!)

a / THE STORY BEHIND THIS?

"Her dad was leaving on a 2 year deployment. She was crying, and wouldn’t let go of her dad’s hand, even when he stood in line, saluting. No one had the heart to break them apart."

a/ HELG OCH MAT

1. Secretsanta-mys med mina bitchez innan petris julfest
2. Julfirande (och den juligaste mat vi kunde komma på) med teodorito
Och i lördags såg jag Prins Charles känsla och den var såklart fenomenal. Fin helg och sånt. På lördag är det julafton whoopwhoop!!!!

o/ BOMBAY


o/ I MISS BERLIN

Jag ligger hemma, sjuk. Som alltid kan man säga. istället för att gå i skolan har jag haft barbiemaraton (ja, jag har tittat på nästan alla barbiefilmer nu) och gått ut för att fixa de sista julklappsinköpen men sedan inse att det var en dålig idé då jag fick en feber-svett-attack. Det var inte mysigt.
Men någonting som är mysigt!!!! jo det är att jag firar jul i Berlin, whoop whoop!!

a/ DIVERSE MOBILBILDER

Chillare
Sovmorgon
Teater och fin nyklippt Selma
Inez en morgon efter en fest nångång
Teo och Teobjörn på promenad och en vanlig dag i skolan
Siamesdjur på naturhistoriska
På väg till skolan en dag och på väg hem en annan dag
Tuttar och olivia på Konsthallen
Jag som lion white och en annan lion white min hemliga kompis smugglat in i mitt skåp en dag <3

a/ HAR ALDRIG FALLIT SÅ HÅRT OCH LANDAT SÅ MJUKT SOM NÄR JAG TRÄFFADE DIG


Axels

a/ ELLEN


Idag flyttar en av mina bästa och viktigaste personer ungefär så långt bort man kan komma från Sverige. Min fina, smarta, fantastiska moster är just nu på väg till Sydney där hon ska bo i ungefär ett år och jag saknar henne redan. Men hon förtjänar allt fint i världen och jag hoppas ändå att hon får den bästa resan. Och att hon kanske saknar mig lite med.

RSS 2.0