/head>

a/ DET SJUKASTE

Alltså jag orkar inte ens. Life is too good. Ska bara skrapa ihop nån tusenlapp tills på fredag så är året gjort.


o/ FINASTE BJÖRNARNA


o/ LOST IN BODAFORS

Jag har spenderat helgen i Småland. Har gjort fina loppisfynd(kanske visar en vacker dag), hängt med fin släkt och och ätit jordgubbar. Och tittar på mello. Nu är jag hemma. Opereras på onsdag. Wääää!!!!

a/ FYNDIGT

Fuck you London kan shoppa minst lika bra här hemma.

a/ HOMECOMING


Nu är jag hemma. Känns sådär men ändå helt okej. London var mest stort och trångt men himla mysigt också. Synd att jag är en så dålig shoppare, den där nya garderoben jag planerat införskaffa hade kanske gjort hemkomsten roligare men icke sa nicke. Lite smycken, lite tråkiga primarkgrejer och ett par adidas-sneakers var ungefär allt jag fick med mig hem. Men jag är glad ändå. Några dagars lovliv i Malmö är inte helt fel det heller.

o/ NOW SHE'S 17

Elsa fyllde sjutton. Jag blev av med min kamera. Sen hittade jag den igen, fylld med juicy pics. I miss Amalia.
Idag ska jag och Axel äta godis och spela wii. CU guys

a/ DET ÄR SÅHÄR DET KOMMER KÄNNAS BABY

Saknar Oskar, dags att släppa nytt kanskeeee? Här är en bild till förresten, från första gången jag och Ollan såg honom:
Den är så ful så den fick vara för sig själv lite. Vill inte förstöra estetiken ni vet. (hahaha olivia kolla prden <3)

o/ CELEBRATING AT RESTAURANT

Att fira = att äta. Så vi slog på stort och åt italienskt på Vespa och nu ska vi äta godis och sedan lite dessert(axel;)).
Life is better than ever, peace out!

o/ INVIGDE MIN NYA KOPP

Vindruvor, björnbär, blåbär, banan, mango, vaniljkesella, chokladsås och mariekex LOVE MY LIFE

o/ EN LÖRDAG

Idag har jag varit på premiären för nyrenoverade Öppna Hjärtat och jag fyndade det här^. Inte klockan dock, den råkade bara bli snygg på bild! Jag kom precis hem efter två timmars gym (PEPP) och på en ungefärlig halvtimme har jag hunnit dra ner alla mina böcker, tidningar och foton från min hylla (sträckte mig efter en bok) och tappat en glasburk i köket (vet ej hur) som jag fortfarande försöker damsuga upp delar av. YES!!!

a/ THE SELBY


Min bästa sida. Idag var jag på en intervju som kan ta mig till FN i New York om jag gjort bra ifrån mig. Ganska pirrigt så att säga. Hihihi. P.S. Saknar Olivia

RSS 2.0