/head>

o/ LITE MER AUTUMN LEAVES

Idag har jag och Axel promenerat i nästan tre timmar med lite analogt sällskap (fast inte dessa bilder)! Imorgon ska jag träffa två saknade väninnor och försöka läsa ut min bok. Ses kompisar!

a/ AUTUMN LEAVES OCH SÅNT

Idag tar jag med min finis upp till östgötaskogarna för att mysa med min bästa mormor och spendera vi-kommer-kanske-inte-ses-på-ett-år-tid med min bästa moster. Jag tror det blir mysigt och sånt. Kanske inte lika spännande som Berlin men ändå.

a/ KÖR ALL IN SOM ALLTID


o/ WHERE I COULD'VE LIVED

hazeheart

a/ STILL ILL



Fina fjärilar och en mindre fin halvfärdig teckning jag inte kommer någonstans med (obs obs omsmickrande bild, den är inte hemsk) Mitt humör är allmänt bull för tillfället och jag är så trött på vardagarna så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu ska jag plugga matte, det känns kul. Ses.

o/ WHERE I LIVE


a/ DANCE 'CAUSE YOU MUST, LOVE OUT OF LUST





Alltså fucking perfection jag pallar inte. Ska bli Lykke Li när jag blir stor.

o/ THE MOMENT YOU KNOW YO, YOU WAS LIKE YO YOU KNOW


a/ AND YOU NEVER DID LEARN TO LET THE LITTLE THINGS GO


Jag har hittat ett bildredigeringsprogram som funkar någorlunda så som jag vill så nu ska jag börja vara lite mer intressant och sånt. Firar med att göra en Olivia och bjuda på mig själv gånger två. Den där jackan är nog mitt bästa köp någonsin förresten.
PS. Snart kommer nya misfits-avsnitten ut whoopwhoop DS.

o/ SAKER MAN KAN SPENDERA TID PÅ

Laga middag med sin pojkvän en tisdagkväll, rita lite, städa sitt rum....och plugga förstås.

a/ HER NAME IS MY PASSWORD

pimp myspace with Gickr
Mina tre nya favoritsaker som alla anlänt hos mig den senaste veckan. Ska kanske inte klaga på Livisens mobilbilder när allt jag har att komma med är photobooth... Ska bara fixa mig ett bildredigeringsprogram någorlunda likvärdigt photoscape så är jag back on track igen bebisar.

o/ FÖR MYCKET EGO?

Nä.. jag har precis blivit frisk så kände mig tvungen att fånga min saknade fräschhet på bild. Jag och Axel är lediga och jag ska dra med mig honom till stadsmissionen och sen vet jag ej vad dagen har att bjuda på. Min fina pappa har förresten gett mig en ny jättefin klocka<3<3 Den orkar jag inte fota haha egooo....


RSS 2.0