/head>

a/ EN VECKA

Två saker jag gjorde förra veckan: Jag har fotat graffiti (=jag har saknat Teo) och jag har hängt på kattrappan (=det är vår).

a/ VÄLKOMMEN TILL DEN HÄR VÄRLDEN

Igår fick jag ett paket på posten. Det är såklart alltid kul. 
Sen blir det lite extra kul när man vänder på paketet och ser att det är ens favoritförfattare som skickat paketet. (fin censurering)
Där låg min bok, som jag lånat ut till Teos mamma...
... som hon sedan sneakat vidare till Amanda själv för signering. Utan att jag visste. Dör. Så. Snällt.
Så nu har jag båda Amandas böcker signerade. Det var allt från nördsidan idag.

a/ GULLIGULL

Jag och Teo var och hälsade på min farfar i Kristianstad och det var mysigt och fint och allt sådär. Har så himla mycket fina släktingar jag borde hänga med oftare. Idag har Teo åkt till en liten by i Frankrike där han ska chilla runt i berg och äta ost. Jag själv ska plugga och gå på anställningsintervju, men det är väl kul det med.

o/ MOVING IN

Har flyttat! Eftersom jag opererats får jag inte anstränga mig fysiskt än vilket resulterade en Olivia som slapp bära flyttlådor(yess...)! Helt okej tyckte jag. Ännu mer okej när vi åt sen lunch på restaurang efter flytten. Nu sitter jag och axel lyxigt framför öppna spisen, just my every day life from now on hehe....

a/ NI VET VÄL VILKEN DAG DET ÄR?

Liv Strömquist's ABC
Internationella kvinnodagen alltså. Tänkte skriva en text om det men sen så hittade jag alla mina tankar sammanfattade här. Läs - det är viktigt.

RSS 2.0