/head>

a/ KANYE

Gömmer mig för Berit och tänker på bättre dagar.

o/ HELLO, IS IT ME YOU'RE LOOKING FOR?

Lite Berlin och lite lp-skivor, helt ok. Nästa torsdag ska jag operera bort mina halsmandlar, och sen kommer jag vara ledig i tio dagar inom uppvaktning för att jag kan få en blödning i halsen och måste åka in till akuten(?????wtfomg). Kommer dö, rip ollish.

a/ MONSTERTÄCKE

gif maker
Vad jag gör: Pluggar demokrati, pussar på min pojkvän, sover och drömmer om fåglar och våldtäkter, saknar min mamma, fryser ingenting utom i mitt eget rum, gymmar lite, pluggar matte, längtar ihjäl mig efter julen, myser med fina, alphabitchar like a boss, pluggar lite till, tänker på framtiden, chillar. Duger.

a/ STOCKHOLM










1-3 Claude Monet
4-5 J.M.W Turner
6-8 Duane Michals
9. Carl Johan De Geer

Ungefär alla bilder jag tog i Stockholm tog jag på Moderna, här är dom.

o/ BERLIN


härifrån

o/ DET HÄR ÄR JAG MED INSPÄND MAGE

Idag var jag i skolan. Sen har jag inte gjort något mer för jag är sjuk. Trist, tänker ni. Ja, ganska. Ganska trist faktiskt.

a/ SOM INGENTING





Upptäckte en återkommande trend på ma tumbla hehe. I helgen var jag i Stockholm och kulturberikade mig med pojke + familj, det var mycket trevligt. Idag hade jag en dålig dag men det vände ganska snabbt och imorgon är jag ledig whoop. De kommande veckorna ska jag plugga ihjäl mig, men sen är det jul. Helt okej.

o/ MJAU


o/ TROR ATT AMME ÄR I NÖD AV BLOGGPEPPNING

create avatar
Här tuggar jag luft. Gott. Hahahaaaaaa jag har så mycket att blogga om. Jag plugga, sover, tittar film, sover, pluggar, tuggar luft, sover, tittar film och pluggar typ.. sånt man inte får nog av ni vet.
Men ni borde faktiskt klaga på amalia, jag skriver dubbelt så mycket...

o/ RYAN GOSLING


o/ ELLE DECORATION UK


a/ I KNOW PLACES

Ganska fula bilder, ganska fina grejer. Har haft det jättemysipys och sådära och hade faktiskt inte haft nåt emot att stanna lite till. Opepp på skolan men om man ska se glaset som halvfullt... så är det faktiskt en hel helg tills dess.

o/ LIKE FAME, MY STYLE'LL LIVE FOREVER

Lyssnar på Wu-Tang Clan men ska bege mig ut nu och fika lite med Elsi. Cya gurls!

RSS 2.0